به نام قدرت مطلق الله
جلسه اول از دوره چهلم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره 60،نمایندگی پروین اعتصامی اراک،ویژه مسافران با استادی کمک راهنمای محترم مسافر مهدی، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه ((صورت مسئله اعتیاد)) در روز یکشنبه مورخ 1398/06/31 راس ساعت 17:00 آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان مهدی هستم یک مسافر
خدا را شاکرم که به این جایگاه برگشتم و از راهنمای خوبم اقای رضا تشکر میکنم.
شروع سال تحصیلی کنگره ی ۶۰را به همه ی عزیزان تبریک میگویم
کنگره ی ۶۰ پنجاه و دو دستور جلسه دارد برای ۵۲هفته که در ابتدای آن دستور جلسه ی صورت مسئله ی اعتیاد شروع میشود.این دستور جلسات بسیار مهم هستند و امیدوار هستم که بتوانیم بهره کامل ببریم.
صورت مسئله ی اعتیاد نقطه ی شروع یا همان خشت اول بنای کنگره ی ۶۰ است که دروازه ی ورود است و راه را برای درمان فیزیولوژی و خیلی از بیماری ها هموار کرد.
اگر در حال حاضر روی این صندلی ها نشسته ایم، اعتیادمان را درمان کرده ایم و سیگارمان دا درمان کرده ایم و الان هم میخواهیم اضافه وزنمان را درمان کنیم به خاطر صورت مسئله ی اعتیاد است.
یکی از مشکلات جهان از سالیان دور تا به حال مشکل درمان اعتیاد بوده است و بسیاری از متخصصان به دنبال راهی بوده اند که اعتیاد را درمان کنند اما به دلیل عدم شناخت نسبت به انسان،بیماری اعتیاد،مواد مخدر و خیلی از چیزها باعث شدند که جهانیان را به گمراهی ببرند.
شناختی نسبت به جسم انسان نداشتند و نمیدانستند که مواد مخدر بر روی جسم انسان و مواد شبه افیونی بدن تاثیر میگذارد و آن را از تعادل خارج میکند
تعریف اشتباهی از مواد مخدر داشتند و از آن را سم تلقی میکردند و اعتیاد را مسمومیت یا وابستگی میدانستند، اصلا نمیدانستند در چه نقطه ای قرار دارند و از چه نقطه ای باید شروع کنند؟چه چیزی را باید درست کنند و چگونه درست کنند.
من خودم روش های زیادی از جمله سم زدایی، متادکس، متادون، سقوط آزاد ، اما هر موقع که از این روش ها استفاده میکردم زخمیتر برمیگشتم.
دیدگاهشان این بود که اگر مواد را از یک شخص مصرف کننده بگیرین بعد از۷۲ساعت دیگر مشکلش حل شده است، اما چه میشود که بعد از چند سال دوباره برگشت میکنند؟ من خودم بعد از ۴سال برگشتم و در این ۴سال بدترین روز های زندگیم را سپری میکردم .
اقای مهندس مطرح میکنند که شخص مصرف کننده مثل کسی است که به زیر چزخ های تریلی رفته است و ترک کردن مثل ایناست که فقط شخص را از زیر چرخ خارج کنیم.
در واقع در ۱ورت مسئله ی اعتیاد اقای مهندس مبدا را مشخص کرد که ما در چه نقطه ای قرار داریم، هدفمان چیست؟ مقصدمان کجاست و مواد مخدر چه تخریبی به جسممان وارد کرده است.
در صورت مسئله ی اعتیاد مطرح شده است که کسی که مواد مخدر مصرف میکند به سیستم شبه افیونی،نروترانسمیتر ها و ناقل های عصبی و مدیاتورها آسیب وارد شده است و این آسیب با ۱۰ یا ۱۵ روز یا یک ماه درست نمیشود و علت برگشت ها همین است و برای درمان حداقل ۱۰ماه زمان لازم است.
صورت مسئله ی اعتیاد مطرح میکند که شخصی که مصرف کننده است و به هر دلیلی مواد را قطع میکند یک سری عکس العمل های آشکار و پنهان در جسمش ظاهر میشود و این را همه ی ما درک کرده ایم و تمام آن مشکلات در ۱۰ یا ۱۵روز تقریبا از بین میرود و تقریبا جسم به تعادل میرسد ،اما هرچه جلوتر میرفتیمبیشتر با عکس العمل های پنهان روبه رو میشدیم که تمام متخصصین از این موضوع غافل بودند وبیماری اعتیاد را یک مسئله ی روانی میدانستند تا وقتی که اقای مهندس برای ما مشخص کردند که بیماری اعتیاد بیماری جسم،روان و جهان بینی است و به عنوان یک بیماری مادر از آن یاد میکند که اگر ما بتوانیم نروترانسمیتر ها و مدیاتور ها را به تعادل برسانیم میتوانیم بسیاری از بیماری ها را درمان کنیم.
در سی دی ساختمان جسم مهندس صحبت میکند که ما چیزی به نام افسردگی بعد از زایمان نداریم و آن خماری بعد از زایمان است.
خود ما از این دستور جلسه یاد گرفتیم که هرکاری را که بخواهیم انجام دهیم باید صورت مسئله ی آن را حل کنیم، منظورم این است که باید بتوانیم روی همه ی مشکلات تفکر کنیم. این مشکلات باید به وجود بیایند تا بتوانیم راه حل مشکلات را پیدا کنیم.
آن ۴سالی که در سقوط آزاد بودم بدترین سال های زندگی من بود ،حتی زمان مصرف از آن زمان بهتر بود چون اتفاقی در بدن من رخ نداده بود ،فقط مواد از من گرفته شده بود.
شکل ظاهری خوبی داشتم و ورزش میکردم ولی از درون همه چی پوسیده و خراب بود.
همه ی این ها به خاطر صورت مسئله ی اعتیاد و وجود اقای مهندس بود که توانستیم اعتیادمان را درمان کنیم.
امیدوارمقدر این صندلی ها را بدانیم.
الان خیلی ها به خاطر فوتبال نیامده اند و امیدوارم کسانی که اینجا هستند فوتبال را دوست داشته باشند ولی اولویت را کنگره قرار داده باشند.مطمئن باشید آنهایی که به خاطر فوتبال نیامده اند جواب نمیگرند و اگر هم به درمان برسند درمانشان ناقص و به درد نخور است
مرزبان کشیک : مسافر بهزاد
کمک راهنمایانی که لژیون آنها ظرفیت پذیرش رهجو دارد
خدمتگزاران جلسه